Sammenlign Forbrukslån: DNB, Santander, Norwegian, Komplett

Aros Finans forbrukslån

Sammenlign forbrukslån i DNB, Santander, Norwegian, Komplett og inntil 13 fler banker med samme søknad!

Det er umulig å si akkurat hvilken rente og månedlig betaling du vil få tilbud om hos hver enkelt forbrukslån før du har søkt. Hvor mye du kan låne med et forbrukslån varierer også fra lån til lån. Heldigvis kan du søke uforpliktende på forbrukslån hos banker, men det er svært tungvindt om du vil innhente så mange tilbud som mulig å få det aller beste forbrukslånet med lavest betaling og ønsket beløp. Kjente banker i Norge som DNB, Santander, Norwegian og Komplett er blant bankene som er mest populære for forbrukslån – hva om du enkelt og gratis kunne innhente tilbud fra disse med én og samme søknad?

En søknad mange tilbud

Nå har det dukket opp mange låneformidlere i Norge og disse gjør nesten hele jobben for deg. Du trenger kun fyll en søknad som så vil bli formidlet til inntil 17 populære forbrukslån i Norge. Ved å benytte en låneformidler kan du helt uforpliktende få tilbud som typisk er gyldige i 30 dager, slik du kan vurdere hvilket forbrukslån som er best for deg, utifra de faktiske vilkårene som du har blitt tilbudt. Da får du de faktiske individuelle tallene som gjelder deg, som sammenligningssider og omtaler på internett ikke kan innhente. Et mye bedre vurderingsgrunnlag! PS det koster ikke noe å benytte seg av en låneformidler og svar på søknaden begynner å komme med en gang og du kan typisk ha forbrukslånet på konto innen 1 til 3 dager. Se låneformidlere i Norge.

DNB forbrukslån

Hos DNB kan du låne mellom 10 000 og 300 000 kroner som forbrukslån til hva du selv vil. 6 mnd til 10 år nedbetalingstid.

DNB forbrukslån priseksempel

Nominell rente 16,20 %, effektiv rente 21,07%,
55.000 kroner o/12 mnd. Totalt 60.910 kroner.
Priser og betingelser gjelder per 11.01.2017, og kan bli endret.

Skrevet/Redigert: 10.04.2017.