Beste Forbrukslån 2017

Her finner du forbrukslån fra 1 000 kroner til 500 000 som vi mener er best i klassen, altså billigst. Forbrukslån er det samme som lån uten sikkerhet. Det er lån du kan benytte til å pusse opp, dra på ferie, refinansiere dyre kredittkort og betalingsutsettelser eller samle flere små gjeldsforpliktelser i en betaling for bedre oversikt. Rentene du får på lånet bestemmes ut i fra hvor god økonomi du har. Er din inntekt god slipper du unna med bedre renter og du kan låne høyere summer. Har du lav inntekt vil rentene litt høyere og du vil ikke få tilbud om like stor lånesum. Det er også generelt lavere renter på større lån og mindre renter på mindre lån.

Beste forbrukslån fra 50 tusen kroner og opp til 500 tusen

#1 Aros Finans – Beste låneformidler som innhenter tilbud fra 17 banker!

Aros Finans forbrukslån

Velg beste forbrukslån for deg ved å innhente uforpliktende tilbud fra inntil 17 banker med en og samme kostnadsfrie søknad!

Grunnet at ett spesifikt forbrukslån kan være best i gjennomsnitt for kunder, men ikke for alle og enhver har vi i år valgt å tildele en låneformidler prisen. Låneformidlere har blomstret opp i det norske markedet gjennom 2016 og det finnes nå mange å velge mellom. Aros Finans er en danskeid tjenestetilbyder som en kostnadsfri låneformidler som sender lånesøknaden din til flere banker enn noen av dens norske konkurrenter. Du får uforpliktende tilbud hvor betingelser som rentekostnad og lånebeløp vil være forskjellige og du kan så velge det beste og billigste lånet ut i fra faktiske vilkår som renter, priser og lånebeløp som er individuelt tilpasset deg i din økonomiske situasjon!

Liste over banker som din søknad via Aros Finans vil bli sendt til: DNB, Ekspress Bank, Collector Bank, Santander Bank, Svea Finans, yA Bank, Resurs Bank, Bank Norwegian, Komplett Bank, Ikano Bank, Nordax Bank, BB Finans,  BlueStep, MonoBank, EasyBank, Avida Finans, Instabank. Med et slikt utvalg av banker kan du være sikker på å få de beste mulige vilkår på ditt forbrukslån!

Renteeksempel: Effektiv rente: 15,8% ved 65.000 o/5 år, Etableringsgebyr: 1% (950 kr), Totalt: 92.354 kr

Krav til søker:

  • Fylt 20 år
  • Fast folkeregisteradresse i Norge
  • Jobb status: Fast inntekt fra jobb (min. 200.000 i årsinntekt), trygd eller pensjon.
  • Ingen registrerte betalingsanmerkninger eller inkassosaker
  • Statsborgerskap: Norsk, og skal ha bodd i Norge og hatt fast inntekt de siste tre år

Beste mindre lån fra 10 til 70 tusen kroner

#1 Santander – Lav rente og gode vilkår

Santander vant prisen vår i 2016, og er fortsatt et bra lån. Du kan slippe unna etableringsgebyr (vanligvis 900 – 1000 kroner) dersom du trenger mindre enn 70 tusen kroner i lån.

Beste smålån fra 1 til 10 tusen kroner

#1 Folkia – Lite mikrolån / smålån

Trenger du bare en tusenlapp eller ti er lånet fra Folkia ideelt. Her kan du f.eks låne tusen kroner uten renter i en måned.

Ikke lån mer enn du kan betale ned

Om forbrukslån: Husk at selv det beste forbrukslån faktisk koster penger og du bør tenke over om du faktisk har råd til å betale ned på gjeld over tid. Pass på at du ikke låner mer enn du kan klare å betale ned uten å ofre livskvalitet over tid. Lån heller ikke mer enn du kan klare å nedbetale innen rimelig tid for å slippe unna så billig som mulig.

Om denne kåringen av beste forbruklsån

Lån & Kreditt følger daglig med på nyheter om forbrukslån og kårer billigste og beste lån ut ifra betingelser og vilkår en gang i året. Alle forbrukslån som er med i testen er listet opp her. De er alle sponsede ved at Lån & Kreditt mottar betaling for nye kunder via dette nettstedet og denne testen, helt uten at det koster noe eller går utover noen lånevilkår for kunden.

Skrevet/Redigert: 27.09.2017.