Beste Kredittkort 2016 & 2017 Norge

Her finner du Lån & Kreditt sitt favorittkort (VISA og MasterCard) for 2016 & 2017. 3 kort deler tronen som de beste kredittkortene dette året. Alle kredittkortene er populære valg i Norge fra solide aktører. Ingen etableringskostnader eller årsavgifter ved noen av kortene.

«Drivstoff og Bonuskongen» – 365 Privat MasterCard

365 Privat MasterCard KredittkortKredittkort for deg som vil ha bonus på alle bensinstasjoner samt ekstra bonus på bensin hos Shell. Kortet har også 3,65% bonus på en hel del andre varer og tilbud på helårs reiseforsikring. Best i test mange år i flere forskjellige media. Ingen startkostnader eller årsavgifter. Les mer.

Renteeksempel: Eff.rente 25,53%, 15.000 kr o/12 mnd. Totalt: 16.929 kr

«Nykomlingen» – Komplett MasterCard

Komplett MasterCardDette kortet kom i 2015 og er et meget godt valg dersom du trenger et kredittkort med flere fordeler. Spesielt nyttig for deg som handler mye hos Komplett.no og Blush.no på grunn av gode rabatter for korteiere. Har hele to inkluderte forsikringer. Ingen startkostnader eller årsavgifter. Gebyrfrie kontantuttak. Les mer.

Renteeksempel: Eff.rente 24,20%, 15.000 kr o/12mnd. Totalt 16.837 kr.

«Shopperens Drøm» – re:member VISA / MasterCard

re:member Kredittkort

Kredittkort for deg som vil gjøre god og trygg online handel. Tilbud i bonusordningen re:member Reward gir fordelaktige tilbud i over 200 norske nettbutikker. Inkludert reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Hele 7 valgfrie ekstra forsikringer hvorav 1 er inkludert det første året. Ingen startkostnader eller årsavgifter. Les mer.

Renteeksempel: Eff.rente 25,4 %, 15.000 kr - o/12 mnd. Totalt 16.408 kr

Om testen

Lån & Kreditt har skrevet om kredittkort i mange år og skrevet om tester andre har gjort for å finne beste kredittkort. Dette skal vi selvfølgelig fortsette med i år også, men vi ville også ha en egen kåring. Alle kortene som er vurdert finner du her. Alle kredittkort som er med gir kommisjon (betaling) til Lån & Kreditt dersom nye kunder sendes via linkene her, men det er helt uten kostnad for kunde. Kriteriene for testen / kåringen er hvilke kort som har flest og best fordeler som rabatter og cashback. Andre tester for kredittkort gjort av andre aktører finner du her.

Skrevet/Redigert: 31.03.2017.