Sammenlign Forbrukslån: DNB, Santander, Norwegian, Komplett

Skrevet/Redigert: 13.11.2017 av Lars A. Blomquist

Aros Finans forbrukslån

Sammenlign forbrukslån i DNB, Santander, Norwegian, Komplett og inntil 13 flere banker med samme uforpliktende og kostnadsfrie søknad via Aros Finans!

Det er umulig å si akkurat hvilken rente og månedlig betaling du vil få tilbud om hos for hvert forbrukslån fra forskjellige banker før du har søkt. Hvor mye du kan låne med et forbrukslån varierer også fra bank til bank. Heldigvis kan du søke uforpliktende på forbrukslån hos banker, men det er svært tungvindt om du vil innhente så mange tilbud som mulig å få det aller beste forbrukslånet med lavest betaling og ønsket beløp. Kjente banker i Norge som DNB, Santander, Norwegian og Komplett er blant bankene som er mest populære for forbrukslån – hva om du gratis kunne innhente tilbud fra disse med én og samme søknad?

En søknad og mange tilbud, faktisk mulig!

Nå har det dukket opp mange låneformidlere i Norge og disse gjør nesten hele jobben for deg. Du trenger kun å fylle ut én søknad som så vil bli formidlet til inntil 17 populære forbrukslån i Norge. Ved å benytte en låneformidler kan du helt uforpliktende få tilbud som typisk er gyldige i 30 dager, slik du kan vurdere hvilket forbrukslån som er best for deg, utifra de faktiske vilkårene som du har blitt tilbudt. Da får du greie på de individuelle vilkårene, prisene, rentene og lånebeløpene som gjelder for deg i din situasjon. Dette er noe som sammenligningssider og omtaler på internett ikke kan innhente og du får et mye bedre vurderingsgrunnlag! PS. Det koster ikke noe å benytte seg av en låneformidler og det er heller ikke lenger behandlingstid enn ved å søke hos bankene direkte. La bankene konkurrere om deg.

Forbrukslån i DNB

DNB er banken i Norge med mest penger i utlån til kunder og hadde en markedsandel på nesten 30% i 2015. Hos DNB kan du låne mellom 10 000 og 300 000 kroner som forbrukslån til hva du selv vil. 6 mnd til 10 år nedbetalingstid.

Mange velger nok å gå direkte til en populær bank som f.eks DNB og glemmer (eller vet ikke) at det finnes mange flere banker som tilbyr forbrukslån. Det kan være mye penger å spare på å sammenligne lånetilbud fra flere banker istedenfor å stole på at den største banken gir deg beste rente og vilkår direkte. Hvilken lånesum du blir innvilget kan også variere fra bank til bank.

DNB forbrukslån priseksempel

Nominell rente 16,20 %, effektiv rente 21,07%,
55.000 kroner o/12 mnd. Totalt 60.910 kroner.
Priser og betingelser gjelder per 11.01.2017, og kan bli endret.