Søk lån i flere banker – Sammenlign beste lånetilbud på forbrukslån

Aros Finans Lån

Låneformidleren Aros Finans innhenter inntil 17 uforpliktende tilbud fra populære Norske banker.

Det er flere norske tjenester på nett som tilbyr deg å søke lån i flere banker samtidig med en søknad. Du får tilbake tilbud fra aktuelle banker og kan velge det billigste og beste alternativet. Dette kan gjøres med både boliglån og mindre lån til valgfritt forbruk, forbrukslån uten sikkerhet og lån til refinansiering. Disse tjenestene gir deg fordelen av å la bankene konkurrere om deg som kunde og ikke motsatt. Det er mange tilbydere av lån på nett i Norge som alle vil få flere kunder – og alle tilbyr det samme produktet: lån av penger. Det eneste som skiller bankene er ofte bare kostnadene forbundet med lånet. Det er vanskelig, eller rettere sagt umulig for deg som kunde å på forhånd vite hvilken bank som har den laveste renten på akkurat ditt lån. Dette kommer først frem etter at banken har tatt stilling til flere faktorer som din personlige økonomi, andre gjeldsforpliktelser, kredittkort, og mer. Før disse tjenestene kom var det mye vanskeligere og mer tidkrevende å innhente tilbud fra mange banker og lånegivere. Man måtte kontakte én etter én bank for å forhandle om renta, mens du nå kan få mange lånetilbud med bare én henvendelse – helt uforpliktende. Da er det i bankens interesse å strekke seg lengst og tilby de beste betingelsene som lav rente, lavt etableringsgebyr og lave termingebyr ettersom de vet at konkurransen er hard om nye kunder.

4 låneformidlere som sender din søknad om lån til flere banker

1 søknad - mange lånetilbudAros Finans søker i flest banker og vi legger den derfor på toppen av denne listen! Flest tilbud gir deg sjansen til å få beste rente og betingelser på ditt forbrukslån uten sikkerhet. Det eneste minuset med denne tjenesten er at minimumsbeløpet du kan søke om er 50 000 kroner. Bankene din søknad via Aros Finans vil bli sendt til: DNB, Ekspress Bank, Collector Bank, Santander Bank, Svea Finans, yA Bank, Resurs Bank, Bank Norwegian, Komplett Bank, Ikano Bank, Nordax Bank, BB Finans, BlueStep, MonoBank, EasyBank, Avida Finans og Instabank.

Besøk Aros Finans og søk lån i 17 banker
Låneeksempel: Eff.rente 15,8%, 65.000 kr over 5 år, etablering 950 kr, Totalt: 92.354 kr

  • Krav til inntekt: 200 000 kroner i året – Krav til alder: 20 år.

Loan Butler er en låneformidler som videreformidler lånesøknader til hele 16 kjente banker og lånegivere. Loan Butler formidler lån i alle størrelser. Du kan låne så lite som 5 000 kroner eller så mye som 500 000 kroner. Bruk BankID for rask behandling og mulighet for rask utbetaling.

Besøk Loan Butler og søk lån i 16 banker
Låneeksempel: Eff.rente: 16,6%, 65.000 kr over 5 år, etablering 950 kr, Totalt: 93.730 kr

  • Krav til inntekt: 120 000 kroner i året – Krav til alder: 18 år.

Pengi sender din lånesøknad til hele 15 forskjellige banker! Det er også lave minimumskrav til søkere for å få tilbud på lån fra bankene. Lån mellom 5 000 og 500 000 kroner. En av Norges beste formidlere per dags dato?

Besøk Pengi og søk lån i 15 banker
Låneeksempel: 65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr

  • Krav til inntekt: 120 000 kroner i året – Krav til alder: 18 år.

Lendo er Norges største låneformidler og er kanskje mest kjente på grunn av sine utallige TV reklamer hvor de strekker ut en hjelpende hånd til alle som sliter med dyre lån og kredittkort. De formidler forbrukslån til hva du måtte ønske samt refinansiering. Laveste rente på lån via Lendo er 6,99% og gjennomsnittsrenten er på 13,7% (per 05.01.17). Dette er meget bra i forhold til hva mange betaler hos andre aktører. Lendo lover raskt svar på søknader. Lån mellom 5 000 og 400 000 kroner. Lendo sender for øyeblikket lånesøknader til disse bankene: BB Finans, Svea Finans, yA Bank, Santander Consumer Bank, Ekspress Bank, Gjensidige Bank, Ikano Bank, Monobank, Resurs Bank, Nordax Bank, BN Bank, Avida Finans, re:member og Instabank.

Besøk Lendo og søk lån i 14 banker
Låneeksempel: Eff.rente 16,84%, 65.000 kr over 5 år, etablering 650 kr, totalt 94.150

  • Krav til inntekt: 120 000 kroner i året – Krav til alder: 20 år.

Søk boliglån i flere banker

Også større lån som boliglån finnes det tjenester som innhenter forskjellige tilbud og gjør det lett for deg å spare penger. Les mer her.

Skrevet/Redigert: 07.12.2017.